Funktioner i Pages, Numbers och Keynote på iCloud.com

iWork är tillgängligt på Mac, iOS och iCloud.com. Läs om funktioner som fungerar annorlunda på iCloud.com.

Filbegränsningar för Pages, Numbers och Keynote på iCloud.com

• Från iCloud.com kan du öppna Pages-, Numbers- och Keynote-filer med storlekar upp till 1 GB.
  • Från iCloud.com kan du lägga till GIF-, JPEG- och PNG-bilder som är upp till 10 MB vardera. Om du vill lägga till större bilder använder du Pages, Numbers och Keynote på din Mac eller iOS-enhet. Sedan kan du visa bilderna i dina dokument på iCloud.com.
  • Du kan klistra in cirka 2 miljoner tecken i ett dokument åt gången.
  • Du kan skapa så många blad i ett Numbers-kalkylblad som du vill. Varje tabell kan ha upp till 255 kolumner, 65 535 rader och cirka 130 000 celler med data. Du kan ändra upp till 100 000 celler samtidigt.
  • Upp till 100 personer kan visa och redigera delade dokument samtidigt.

Funktioner som skiljer sig åt i Pages på iCloud.com

Dessa funktioner i Pages på iCloud.com skiljer sig från funktionerna i Pages på din Mac eller iOS-enhet:

• Om du spårar ändringar i ett Pages-dokument kan du öppna det med Pages på iCloud.com men du kan inte redigera dokumentet. Om du äger dokumentet kan du stänga av Spåra ändringar när du öppnar det i Pages för Mac eller Pages för iOS. Läs mer om att spåra ändringar.
  • Du kan inte lägga till eller redigera bokmärken men bokmärkeslänkar som lagts till med Pages för Mac eller iOS fungerar när du klickar på dem.
  • Du kan inte visa sidorna bredvid varandra, inte ens om Uppslag är aktiverat.
  • 3D-diagram visas som 2D-diagram.
  • Du kan inte lägga till eller redigera filmer eller ljudfiler.
  • Du kan visa men inte redigera ekvationer, diagramutfyllnadslinjer och villkorade markeringsregler.

Funktioner som skiljer sig åt i Keynote på iCloud.com

Dessa funktioner i Keynote på iCloud.com skiljer sig från funktionerna i Keynote på din Mac eller iOS-enhet:

• Du kan varken visa eller redigera åtgärdsbyggen, men de finns kvar i presentationen och kan visas och redigeras på Mac-datorer och iOS-enheter.
  • Övergångar och byggen som inte stöds i Keynote på iCloud.com visas som Upplösning. Originalövergångarna finns kvar i dokumentet och kan visas och redigeras i för Mac och Keynote för iOS. Läs mer om hur Keynote för iCloud fungerar med Internet Explorer.
  • Ljudspåret (ljud som spelas upp under ett bildspel) spelas inte upp på iCloud.com. Ljudspåret är kvar i dokumentet och spelas upp i för Mac och Keynote för iOS.
  • Inspelat ljud (berättarröst) spelas inte upp på iCloud.com. Det är kvar i dokumentet och spelas upp i för Mac och Keynote för iOS. När du redigerar ditt dokument i Keynote på iCloud.com kanske inspelningen blir osynkroniserad med bildspelet.
  • Inställningar för automatisk uppspelning av ett bildspel när det öppnas eller startas om ignoreras.
  • 3D-diagram visas som 2D-diagram.
  • Du kan inte lägga till eller redigera filmer eller ljudfiler. Om det redan finns filmer eller ljudfiler i din Keynote-presentation spelas de upp när presentationen spelas upp om webbläsaren har stöd för film- eller ljudformatet.
  • Du kan visa men inte redigera ekvationer, diagramutfyllnadslinjer och villkorade markeringsregler.

Funktioner som skiljer sig åt i Numbers på iCloud.com

Dessa funktioner i Numbers på iCloud.com skiljer sig från funktionerna i Numbers på din Mac eller iOS-enhet:

• Formulär i Numbers för iOS-kalkylblad döljs när du öppnar kalkylbladet i Numbers på iCloud.com.
  • I Numbers på iCloud.com kan du redigera en tabell som kopplats till ett formulär och dina ändringar visas i formuläret när du öppnar kalkylbladet i Numbers för iOS.
  • Om du raderar en tabell som länkats till ett formulär i Numbers på iCloud.com rensas formuläret. Om du slår ihop celler i en tabell som kopplats till ett formulär kan formuläret komma att rensas.
  • 3D-diagram visas som 2D-diagram.
  • Du kan inte lägga till eller redigera filmer eller ljudfiler.
  • Du kan visa men inte redigera ekvationer, diagramutfyllnadslinjer och villkorade markeringsregler.