iPhoto '11: Så här importerar du bilder från din iOS-enhet när Min bildström är aktiverat

Läs om hur bilder som importeras till iPhoto från din iOS-enhet hanteras när Min bildström är aktiverat.

Om Min bildström är aktiverat på din iOS-enhet laddas nya bilder som du tagit eller importerat till enheten automatiskt upp till Min bildström när enheten har en Wi-Fi-anslutning. iCloud sparar dina bilder i 30 dagar så att det finns tid till att ansluta dina enheter och hämta bilderna.

Om du har aktiverat Min bildström i iPhoto visas dina senaste Bildström-bilder automatiskt i iPhoto. När Automatisk import är påslaget importeras dina Bildström-bilder i naturlig storlek till iPhoto-biblioteket. Det här alternativet, som är tillgängligt på fliken Bildström i iPhoto-inställningar, gör att du kan spara alla dina Bildström-bilder permanent i iPhoto-biblioteket.

Min Bildström

Om du ansluter iOS-enheten och vill importera bilder till iPhoto manuellt upptäcker iPhoto automatiskt vilka bilder som redan har importerats från Bildström och dessa bilder visas i avsnittet Redan importerat i importfönstret. Om du väljer standardknappen Importera bilder, importeras bara bilder som inte redan importerats från Bildström.

Om du vill importera om bilder som iPhoto redan importerat från Min bildström kan du markera bilderna i importfönstret och sedan klicka på knappen Import vald. iPhoto uppmanar dig att lösa problem med dubbletter.