Java-uppdateringar är tillgängliga för OS X den 15 juli 2015.

Java-uppdateringar åtgärdar en nyligen identifierad sårbarhet i Javas webbinsticksfil.

Om du använder OS X Lion 10.7.5 eller OS X Mountain Lion 10.8.3 eller senare

Hämta den senaste versionen av Java från Oracle.

Om Java 7 eller senare redan är installerat kan du hämta och installera uppdateringen från Java-kontrollpanelen:

1. Välj Apple-menyn > Systeminställningar och klicka på Java. Java-kontrollpanelen öppnas.
  2. Klicka på fliken Uppdatera och följ instruktionerna på skärmen.

Om du använder Mac OS X 10.6.8

Installera alla tillgängliga programvaruuppdateringar med Programuppdatering eller Mac App Store.

Begränsa exponeringen för sårbarheter i Java-webbappen

Du kan inaktivera Javas webbinsticksfil och sedan aktivera den enbart när du behöver köra Java-webbappen. När insticksfilen är aktiverad besöker du bara webbplatser som behöver Java-webbappen. När du är klar med de webbplatserna inaktiverar du webbinsticksfilen igen.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.