Apple-ID: Stänga av tvåstegsverifiering för ditt Apple-ID

Läs om hur du stänger av tvåstegsverifiering för ditt Apple-ID.

Om du har skyddat ditt Apple-ID med tvåstegsverifiering men vill stänga av det, kan du följa dessa steg:

1. Gå till Mitt Apple-ID (appleid.apple.com/se), välj Hantera ditt Apple-ID och logga in.
  2. Välj fliken Lösenord och säkerhet.
  3. Klicka på Stäng av tvåstegsverifiering.
  4. Välj nya säkerhetsfrågor, bekräfta ditt födelsedatum och ange en e-postadress för nödsituationer (valfritt men rekommenderas).
  5. Klicka på Spara.

Obs! Var noga med att memorera dina nya frågor och svar. De krävs ibland för verifiering av din identitet.

Du kommer att få ett e-postmeddelande som bekräftar att du har stängt av tvåstegsverifiering för ditt Apple-ID.