Aktivera menyraden i iTunes för Windows

Lär dig hur du hittar menyraden i iTunes för Windows XP och Vista och hur du aktiverar den om den inte visas.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

I iTunes 12.4 eller senare är menyraden aktiverad som standard. Om du använder Windows 7 eller senare ska du se till att du har den senaste versionen av iTunes.

Om du använder en tidigare version av iTunes kan du aktivera menyraden med dessa steg.

iTunes 12.1.3 är den sista versionen av iTunes för Windows XP och Vista som stöds.

Aktivera menyer

1. Klicka på menysymbolen i det övre vänstra hörnet av iTunes.
  2. Välj Visa menyrad.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.