Om OS X Mountain Lion 10.8.3-uppdateringen

Läs mer om OS X Mountain Lion 10.8.3-uppdateringen.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

OS X Mountain Lion 10.8.3-uppdateringen rekommenderas för alla OS X Mountain Lion-användare och innehåller nya funktioner och korrigeringar.

Uppdatera datorn

1. Du bör säkerhetskopiera systemet före installationen. Det kan du göra med hjälp av Time Machine.
  2. Avbryt inte installationsprocessen när du har börjat uppdatera systemet.
  3. Du kan få oväntade resultat om du har installerat programvarumodifieringar från tredje part eller om du har modifierat systemet med andra metoder.
  4. Klicka i Apple-menyn () och välj Programuppdatering för att se de senaste Apple-programuppdateringarna i Mac App Store, inklusive denna uppdatering.
  5. Det kan hända att andra tillgängliga programuppdateringar för datorn som du bör installera visas. Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Vissa uppdateringar måste dessutom installeras före andra.

Det går även att hämta den manuella uppdateringsinstalleraren. Detta är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer, men inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. Dessa versioner av de fristående installationsprogram är tillgängliga från Apples supporthämtningar

Om uppdateringen

Denna uppdatering rekommenderas för alla OS X Mountain Lion-användare och innehåller funktioner och fixar som förbättrar stabilitet, kompatibilitet och säkerhet för din Mac, inklusive:

• Förmågan att lösa in iTunes presentkort i Mac App Store med Mac-datorns inbyggda kamera
  • Boot Camp-stöd för att installera Windows 8
  • Boot Camp-stöd för Mac-datorer med hårddiskar på 3 TB
  • En lösning på ett problem som kunde orsaka att en URL-fil kunde avsluta program utan förvarning
  • En lösning på problem som kunde orsaka att Logic Pro slutade att svara när det använda vissa insticksfiler
  • En lösning på ett problem som kunde orsaka att ljud hackade på iMac-datorer från 2011
  • En lösning på ett problem i Kontakter som kunde orsaka att kort skrevs ut i fel ordning
  • En lösning på ett problem som kan orsaka att bakgrundsbilden på skrivbordet ändras efter inloggning eller omstart
  • En lösning på ett problem i Meddelanden som kan orsaka att meddelanden ser ut att vara i fel ordning efter väckning från viloläge
  • En lösning på ett problem som kan orsaka att skärmen visas felaktigt efter väckning från viloläge
  • Förbättrar kompatibilitet med IMAP-servrar i programmet Anteckningar
  • Tillåter bildspelsskärmsläckaren att visa foton som finns i en undermapp
  • En lösning på ett problem i kontakter som kan orsaka att adresser hamnar på fel plats
  • Förbättringar av tillförlitligheten när du använder ett Microsoft Exchange-konto i Mail
  • Förbättringar av tillförlitligheten för Xsan
  • En lösning på ett problem som kunde orsaka att Active Directory-konton låses ute efter att användaren öppnade Säkerhet och integritet i Systeminställningar
  • En lösning på ett problem som kunde orsaka att länkaggregering inte kunde slutföras efter omstart
  • En lösning på ett problem som kunde orsaka fördröjningar vid inloggning till ett Active Directory-konto på ett nätverk med hög latens

Safari 6.0.3

Safari 6.0.3 medföljer OS X Mountain Lion 10.8.3-uppdateringen och innehåller korrigeringar som förbättrar prestanda, stabilitet och säkerhet samt:

• Förbättrar rullning på facebook.com
  • Förbättrar rullning vid inzoomning på en webbsida
  • Förbättrar prestanda på webbsidor med insticks-innehåll
  • En lösning på ett problem som kunde visa en felaktig varning om att ett bokmärke inte kunde ändras
  • En lösning på ett problem som kunde orsaka att dubbla bokmärken syntes på en iOS-enhet efter redigering av bokmärken med Safari i OS X
  • En lösning på ett problem som låter en användare få tillgång till ofiltrerade sökresultat vid sökning från google.com när föräldrakontroll är aktiverat
  • En lösning på ett problem som kunde orsaka att Safari inte kunde återskapa den senaste platsen på en webbsida som en användare navigerade tillbaka till

Läs mer

Detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.