Var kan jag använda mitt Apple-ID?

Du kan logga in på alla Apples tjänster med ett enda Apple-ID och lösenord.

Ditt Apple-ID är det konto som du använder för att få åtkomst till Apples tjänster, till exempel App Store, Apple Music, iCloud, iMessage och FaceTime. Det innehåller e-postadressen och lösenordet som du använder när du loggar in, samt all kontakt-, betalnings- och säkerhetsinformation som du använder för Apples tjänster.

Här är några av de populäraste tjänsterna där Apple-ID används:

• App Store och Apple Arcade
  • Apple Books
  • Apple Fitness+
  • Apple Music och köp av musik
  • Apple News
  • Apple Online Store
  • Apple Pay, Apple Card och Apple Cash
  • Apple Podcasts
  • Apples återförsäljartjänster och programverksamhet (Concierge, Joint Venture, seminarier och ungdomsprogram)
  • Apple Store-appen
  • Apples supportdiskussionsgrupper
  • Apple TV, Apple TV+ och Apple TV-kanaler
  • FaceTime
  • Familjedelning
  • Hitta
  • Game Center
  • iCloud
  • iMessage
  • iTunes
  • Logga in med Apple

Hantera din kontoinformation för ditt Apple-ID genom att gå till Apple-ID-kontosidan.

Listan används endast i exemplifierande syfte och kan ändras utan förvarning. Den är inte avsedd som en uttömmande lista över alla funktioner och tjänster som använder Apple-ID. Gå till sidan Support för Apple-ID för ytterligare information.

FaceTime är inte tillgängligt i alla länder och regioner.

Apples medietjänster och -funktioner kan variera beroende på land och region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region