Var kan jag använda mitt Apple ID?

Du kan logga in på alla Apples tjänster med ett enda Apple ID och lösenord.

Ditt Apple ID är det konto som du använder för att få åtkomst till Apples tjänster, till exempel App Store, Apple Music, iCloud, iMessage och FaceTime. Det innehåller e-postadressen och lösenordet som du använder när du loggar in, samt all kontakt-, betalnings- och säkerhetsinformation som du använder för Apples tjänster.

Här är några av de populäraste tjänsterna där Apple ID används:

• App Store
  • Apple Music
  • Apple Online Store
  • Apples återförsäljartjänster och programverksamhet (Concierge, Joint Venture, seminarier och ungdomsprogram)
  • Apple Store-appen
  • Apples supportforum
  • FaceTime
  • Hitta mina vänner
  • Hitta min iPhone
  • Game Center
  • iBooks Store
  • iCloud
  • iMessage
  • iTunes Genius
  • iTunes Hemmadelning
  • iTunes-matchning
  • iTunes Store
  • iTunes U
  • Mac App Store
  • Utskriftsprodukter

Hantera din kontoinformation för ditt Apple ID genom att gå till Apple ID-kontosidan.

Listan används endast i exemplifierande syfte och kan ändras utan förvarning. Den är inte avsedd som en uttömmande lista över alla funktioner och tjänster som använder Apple ID. Gå till sidan Support för Apple ID för ytterligare information.

FaceTime är inte tillgängligt i alla länder och regioner.