Var kan jag använda mitt Apple-ID?

Du kan logga in på alla Apples tjänster med ett enda Apple-ID och lösenord.

iPhone som visar Apple-ID och olika appsymboler

Ditt Apple-ID är det konto som du använder för att få åtkomst till Apples tjänster, till exempel App Store, Apple Music, iCloud, iMessage och FaceTime. Det innehåller e-postadressen och lösenordet som du använder när du loggar in, samt all kontakt-, betalnings- och säkerhetsinformation som du använder för Apples tjänster.

Här är några av de populäraste tjänsterna där Apple-ID används:

• App Store
  • Apple Music
  • Apple Online Store
  • Apples återförsäljartjänster och programverksamhet (Concierge, Joint Venture, seminarier och ungdomsprogram)
  • Apple Store-appen
  • Apples supportdiskussionsgrupper
  • FaceTime
  • Hitta mina vänner
  • Hitta min iPhone
  • Game Center
  • Books Store
  • iCloud
  • iMessage
  • iTunes Genius
  • iTunes Hemmadelning
  • iTunes-matchning
  • iTunes Store
  • iTunes U
  • Mac App Store
  • Trycksaker

Hantera din kontoinformation för ditt Apple-ID genom att gå till Apple-ID-kontosidan.

Listan används endast i exemplifierande syfte och kan ändras utan förvarning. Den är inte avsedd som en uttömmande lista över alla funktioner och tjänster som använder Apple-ID. Gå till sidan Support för Apple-ID för ytterligare information.

FaceTime är inte tillgängligt i alla länder och regioner.