Skapa en tillfällig PIN-kod till Apple-supporten

PIN-koden är en säkerhetsåtgärd som används till att bekräfta din identitet när du kontaktar Apple-supporten.

Du behöver inte alltid en PIN-kod till Apple-supporten. Men om Apple-supporten behöver kontrollera din identitet kan de be dig att skapa en.

iPhone som visar alternativ för Apple-ID med en förstorad utloggnings-PIN-kod

Logga in för att få din PIN-kod

Logga in på din Apple-ID-kontosida

Ange den verifieringskod som skickades till din betrodda enhet. I det nedre vänstra hörnet av skärmen klickar du på PIN-kod för support. Klicka på Generera PIN-kod i popup-fönstret.

Din PIN-kod skapas omedelbart och visas i ett popupfönster som också visar när PIN-koden går ut.

När du uppmanas till det uppger du den fyrsiffriga PIN-koden till den Apple-supportrådgivare som arbetar med dig.

Du kan endast använda PIN-koden du genererar en gång.

iPhone-skärm som visar meddelandet om att besvara dina säkerhetsfrågor för att fortsätta

Om du uppmanas besvara dina säkerhetsfrågor

Du behöver inte svara på säkerhetsfrågor för att få en PIN-kod. Klicka bara på PIN-kod.