Skapa en tillfällig PIN-kod till Apple-supporten

PIN-koden är en säkerhetsåtgärd som används till att bekräfta din identitet när du kontaktar Apple-supporten.

Du behöver inte alltid en PIN-kod till Apple-supporten. Men om Apple-supporten behöver kontrollera din identitet kan de be dig att skapa en genom att följa de här stegen.

iPhone som visar alternativ för Apple-ID med en förstorad utloggnings-PIN-kod

1. Logga in på din Apple-ID-kontosida
  2. Ange verifikationskoden som skickas till din betrodda enhet eller svara på dina säkerhetsfrågor om du blir ombedd att göra det.
  3. Bläddra längst ner till botten av skärmen och klicka på PIN-kod för support. Klicka på Generera PIN-kod i popup-fönstret.
  4. När du uppmanas till det uppger du den fyrsiffriga PIN-koden till den Apple-supportrådgivare som arbetar med dig.

Din PIN-kod skapas omedelbart och visas i ett popupfönster som också visar när PIN-koden går ut. Du kan endast använda PIN-koden du genererar en gång.

*Beroende på hur du har skapat ditt Apple-ID kanske du kan skapa en PIN-kod till support utan att ange verifieringskod, till exempel genom att svara på säkerhetsfrågor.