GarageBand för iOS 1.3: Rött statusfält på hemskärmen

När du går tillbaka till hemskärmen från GarageBand för iOS, kan det hända att statusfältet fortsätter att visa rött ytterligare en liten stund under tiden som GarageBand stängs av. Om statusfältet visar rött hela tiden har funktionen Kör i bakgrunden aktiverats. Följ stegen nedan om du vill inaktivera den här funktionen.

Det röda statusfältet anger att GarageBand körs i bakgrunden. Så här gör du om du vill ta bort det röda statusfältet:

1. I GarageBand trycker du på knappen för låtinställningar (iPad)  eller på knappen Inställningar (iPhone/iPod touch)
  2. Tryck på Kör i bakgrunden om du vill växla mellan att slå på och av funktionen för GarageBand.