Hantera AirPlay-inställningar på din Apple TV

Läs om hur du styr vem som kan strömma innehåll till din Apple TV med AirPlay.

Välja vem som kan använda AirPlay på din Apple TV

Gå till Inställningar > AirPlay och HomeKit. Här kan du aktivera och inaktivera AirPlay. Du kan också välja vem som kan strömma innehåll med AirPlay till din Apple TV. Tillåt åtkomst till:

• Alla: Alla kan se och strömma innehåll till din Apple TV.
  • Alla på samma nätverk: Alla som är anslutna till ditt wifi-nätverk i hemmet kan strömma innehåll till din Apple TV.
  • Bara personer som delar det här hemmet: Personer du bjuder in att styra ditt hem i appen Hem kan strömma innehåll till din Apple TV.
  • Kräv lösenord: Ett lösenord kommer att krävas innan någon kan strömma innehåll till din Apple TV.

Ställa in enhetsverifiering för Apple TV (2:a och 3:e generationen)

Om du vill att en engångslösenkod på skärmen ska krävas för alla AirPlay-kompatibla enheter går du till Inställningar > AirPlay > Säkerhet och aktiverar Kräv enhetsverifiering.