Om säkerhetsinnehållet i Java för OS X 2012-005 och Java för Mac OS X 10.6-uppdatering 10.

Läs mer om säkerhetsinnehållet i Java för OS X 2012-005 och Java för Mac OS X 10.6-uppdatering 10.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Java för OS X 2012-005 och Java för Mac OS X 10.6-uppdatering 10

• Java

Tillgänglig för: Mac OS X 10.6.8, Mac OS X Server 10.6.8, OS X Lion 10.7 eller senare, OS X Lion Server 10.7 eller senare, OS X Mountain Lion 10.8 eller senare

Beskrivning: En möjlighet till djupgående säkerhetsåtgärder fås genom att uppdatera till Java 1.6.0_35. Ytterligare information är tillgänglig via Javas webbplats på http://www.oracle.com/technetwork/topics/security/alert-cve-2012-4681-1835715.html

CVE-ID

CVE-2012-0547

• Java

Tillgänglig för: Mac OS X 10.6.8, Mac OS X Server 10.6.8, OS X Lion 10.7 eller senare, OS X Lion Server 10.7 eller senare, OS X Mountain Lion 10.8 eller senare

Effekt: Besök på en webbplats med skadligt innehåll med Java aktiverat kan ge upphov till körning av opålitlig kod

Beskrivning: Det fanns ett problem eskalering av behörigheter i JAI API. En osignerad applet kunde kanske köra opålitlig kod. Det här problemet åtgärdades genom att hindra API:erna JAI och J3D från att användas av osignerade appletar.

CVE-ID

CVE-2012-3717: Adam Gowdiak på Security Explorations

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.