Mac mini (mitten av 2012): Minnesspecifikationer och uppgraderingar

Läs om vilka typer av minnen du kan använda med din Mac mini (sent 2012) och Mac mini server (sent 2012).

Mac mini (sent 2012) och Mac mini server (sent 2012) har två interna minneskortplatser. Dessa kortplatser accepterar PC3-12800 DDR3 204-stifts SO-DIMM (Small Outline DIMM) med följande specifikationer:

• PC3-12800 DDR3
  • Obuffrat
  • Icke-paritet
  • 204-stifts modul
  • 1 600 MHz

Du kan använda RAM-modulstorlekar på 2, 4 eller 8 GB i varje kortplats. För bästa prestanda ska du undvika att blanda olika storlekar på minnesmoduler. Installera två identiska minnesmoduler.

DIMM med följande funktioner fungerar inte:

• Register eller buffertar
  • PLL:er
  • ECC
  • Paritet
  • EDO RAM

Läs mer

Lär dig uppgradera ditt Mac mini (sent 2012)-minne.