Om OS X Mountain Lion 10.8.1-uppdateringen

Läs mer om OS X Mountain Lion 10.8.1-uppdateringen.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

OS X Mountain Lion 10.8.1-uppdateringen rekommenderas för alla OS X Mountain Lion-användare och omfattar allmänna korrigeringar av operativsystemet som förbättrar stabiliteten, kompatibiliteten och säkerheten hos Mac-datorn.

Uppdatera datorn

Du bör säkerhetskopiera systemet innan du påbörjar installationen. Det går att använda Time Machine.

Avbryt inte installationsprocessen när du har börjat uppdatera systemet.

Du kan få oväntade resultat om du har installerat modifieringar av systemprogramvaran från tredje part eller om du har modifierat operativsystemet på annat sätt.

Välj Apple-menyn () > Programuppdatering för att leta efter den senaste Apple-programvaran, inklusive den här uppdateringen, via Mac App Store.

Det kan hända att andra tillgängliga programuppdateringar för datorn som du bör installera visas. Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Vissa uppdateringar måste dessutom installeras före andra.

Du kan även hämta det manuella installationsprogrammet för uppdateringen. Detta är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer, men inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. De fristående installationsprogrammen finns på webbsidan Hämtningsbara filer.

Läs mer

Vad ingår?

Den här uppdateringen inkluderar allmänna åtgärder som du kan tillämpa på operativsystemet. Dessa åtgärder förbättrar stabiliteten och kompatibiliteten hos Mac-datorn och inkluderar åtgärder som:

• Löser problem som kan orsaka att Flyttassistent oväntat avslutas
  • Förbättrar kompatibiliteten vid anslutning till en Microsoft Exchange-server i Mail
  • Löser ett problem med uppspelning av ljud via en Thunderbolt-bildskärm
  • Löser ett problem som kan förhindra att iMessage-meddelanden skickas
  • Löser ett problem som kan orsaka att systemet slutar svara då Pinyin-tecken anges
  • Löser ett problem vid anslutning till SMB-servrar med långa namn
  • Löser ett problem som kan hindra Safari från att öppnas vid användning av en PAC-fil (Proxy Automatic Configuration)
  • Förbättrar 802.1X-autentisering med Active Directory-inloggningsuppgifter

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.