Välj om du vill ta emot e-postmeddelanden om Apple, App Store och iTunes Store, Apple Music eller News

Du kan uppdatera inställningarna för din prenumeration på e-post från Apple genom att följa de här stegen.

1. Logga in på din kontosida för Apple-ID.
  2. Gå till Meddelanden från Apple.
  3. Kontrollera tillhörande rutor om du vill ta emot e-postmeddelanden om Apples meddelanden, appar, musik, filmer, nyheter med mera. Avmarkera rutan om du inte vill ha den typen av e-post.

Webbsidan Hantera ditt Apple-ID visar markerade kryssrutor bredvid e-postmeddelandeprenumerationer

Beroende på din begäran kan det ta upp till fem dagar att börja eller sluta att ta emot meddelanden.