Hantera e-postmeddelanden om Apple och Apples tjänster

Du kan uppdatera inställningarna för din prenumeration på e-post från Apple genom att följa de här stegen.

1. Logga in på appleid.apple.com.
  2. Gå till Meddelanden från Apple.
  3. Markera tillhörande rutor om du vill ta emot e-postmeddelanden om Apples meddelanden, appar, musik, filmer med mera. Avmarkera rutan om du inte vill ha den typen av e-post.

Webbsidan Hantera ditt Apple-ID visar markerade kryssrutor bredvid e-postmeddelandeprenumerationer

Beroende på din begäran kan det ta upp till fem dagar att börja eller sluta att ta emot meddelanden.