Hantera e-postmeddelanden som du får från Apple

Du kan uppdatera inställningarna för din prenumeration på e-post från Apple genom att följa de här stegen.

1. Logga in på appleid.apple.com.

2. Gå till Integritet och välj sedan Meddelanden från Apple.

3. Markera tillhörande rutor om du vill ta emot e-postmeddelanden om Apples meddelanden, appar, musik, filmer med mera. Avmarkera rutan om du inte vill ha den typen av e-post.

No alt supplied for Image

Beroende på din begäran kan det ta upp till fem dagar att börja eller sluta att ta emot meddelanden.