Ställa in och använda iCloud-flikar

iCloud håller dina öppna flikar i Safari uppdaterade på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Det betyder att du kan byta enhet när som helst och fortsätta surfa där du slutade.

Ställa in iCloud-flikar

Slutför dessa steg på alla enheter som du vill dela flikar på.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud.
  2. Kontrollera att Safari har startat.

På din Mac

1. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka på Apple-ID. Klicka sedan på iCloud.
  2. Klicka för att starta Safari.

Om du använder macOS Mojave eller tidigare väljer du Apple-menyn  > Systeminställningar och klickar på iCloud. Klicka för att starta Safari.

Öppna en flik

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna Safari.
  2. Tryck på knappen  Flikar.
  3. Rulla längst ned i listan. Nedanför bilderna på öppna flikar på din enhet kan du se en lista med de flikar som är öppna på dina andra enheter som stöds.
  4. Tryck på den du vill öppna.

På din Mac

1. Öppna Safari.
  2. Tryck på knappen  Flikar. Nedanför bilderna på öppna flikar på din Mac kan du se en lista med de flikar som är öppna på dina andra enheter som stöds.
  3. Tryck på den du vill öppna.

Stäng en flik

Flikar tas inte bort ur listan när du avslutar Safari, sätter enheten i viloläge eller stänger av enheten.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna Safari.
  2. Tryck på knappen  Flikar.
  3. Rulla längst ned i listan. Nedanför bilderna på öppna flikar på din enhet kan du se en lista med de flikar som är öppna på dina andra enheter som stöds.
  4. Svep åt vänster på den flik som du vill avsluta och tryck sedan på Stäng.

På din Mac

1. Öppna Safari.
  2. Tryck på knappen  Flikar. Nedanför bilderna på öppna flikar på din Mac kan du se en lista med de flikar som är öppna på dina andra enheter som stöds.
  3. Håll pekaren över fliken du vill stänga och klicka på knappen  Stäng när den dyker upp.

Om du inte kan ställa in eller använda iCloud-flikar

iCloud-flikar fungerar mellan enheter som kör iOS 13 eller iPadOS eller senare och macOS Mojave 10.14.4 eller senare, eller mellan enheter som kör iOS 12 eller tidigare och macOS Mojave 10.14.3 eller tidigare.