Handy Tech Braille Star 40: Tangenter för VoiceOver-navigering

När du använder en Handy Tech Braille Star 40-punktskriftsskärm med VoiceOver med iOS kan du navigera med följande enhetsspecifika tangentkommandon.

Tangenter för punktskrift VoiceOver-åtgärd
Vänster upp + vänster ned Aktivera raderingstangenten
Höger upp + höger ned Aktivera returtangenten
Vänster upp Panorera punktskrift åt vänster
Vänster ned Panorera punktskrift åt höger
Höger upp Panorera punktskrift åt vänster
Höger ned Panorera punktskrift åt höger
Router Tryck snabbt två gånger på det markerade objektet
Routerstatus Öppna eller stäng utökad statusbeskrivning

Läs mer

En övergripande lista över vanliga kommandon finns i Vanliga punktskriftskommandon för VoiceOver.

Se till att punktskriftsskärmen använder rätt tabell genom att kontrollera att senaste versionen av iOS är installerad.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.