Portar som används av Profilhanteraren i macOS Server

Profilhanteraren använder vissa portar för enhetsregistrering och -hantering.

Kontrollera att nedanstående portar är öppna i ditt nätverk om du vill använda Profilhanteraren.

Port
Inkommande eller utgående
TCP/UDP

Beskrivning
2195, 2196 Utgående TCP Används av Profilhanteraren 5.8 eller tidigare för att skicka pushnotiser
2197 Utgående TCP Används av Profilhanteraren 5.9 eller senare för att skicka pushnotiser
5223 Utgående TCP Används för att upprätthålla en stabil anslutning till PN-tjänster och ta emot pushnotiser
443 Inkommande TCP Ger administratören för Profilhanteraren och användarportaler tillgång till webbgränssnittet. Registreringstillgång till Certificate Authority via SCEP macOS Server 5.9 eller senare.

80

Inkommande

TCP

Registreringstillgång till Certificate Authority via SCEP macOS Server 5.3 via macOS Server 5.8.
1640 Inkommande TCP Registreringstillgång till Certificate Authority via SCEP i versioner av macOS Server före 5.3.