Så här får du din Mac att läsa upp sitt serienummer

Läs om hur du får din Mac att läsa upp sitt serienummer i OS X Lion eller Mac OS X 10.6.

1. Kontrollera att datorns volym är tillräckligt hög så att du hör serienumret.
  2. Håll ned alternativtangenten och välj Apple-menyn () > Systeminformation (eller Apple-menyn > Systeminformation i Mac OS X 10.6).
  3. Tryck på Kommando-4 (⌘4) eller välj Arkiv > Läs upp serienumret och din Mac säger dess serienummer.

Läs mer

Numret finns även i fönstret Om den här datorn.