Om säkerhetsinnehållet i Java för OS X Lion 2012-002 och Java för Mac OS X 10.6-uppdatering 7

Detta dokument beskriver säkerhetsinnehållet i Java för OS X Lion 2012-002 och Java för Mac OS X 10.6-uppdatering 7, som går att hämta och installera via Programuppdatering eller Hämtningsbara filer.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Apple skyddar sina kunder genom att aldrig avslöja, diskutera eller bekräfta säkerhetsproblem innan en fullständig utredning har genomförts och alla nödvändiga programkorrigeringar eller utgåvor är tillgängliga. Mer information om Apples produktsäkerhet finns på webbplatsen Apple produktsäkerhet.

Information om PGP-nyckeln från Apple Product Security finns i ”Så här använder du en PGP-nyckel från Apple Product Security”.

Om möjligt används CVE-ID:n som referenser till ytterligare information om säkerhetsproblem.

Mer information om säkerhetsuppdateringar finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Java för OS X Lion 2012-002 och Java för Mac OS X 10.6-uppdatering 7

• Java

Tillgängligt för: Mac OS X 10.6.8, Mac OS X Server 10.6.8, OS X Lion 10.7.3, Lion Server 10.7.3

Inverkan: Flera sårbarheter i Java 1.6.0_29

Beskrivning: Det finns flera sårbarheter i Java 1.6.0_29, av vilka den allvarligaste tillåter en inte betrodd Java-applet att köra opålitlig kod utanför begränsat läge i Java. Om du besöker en webbsida som innehåller en skadlig Java-applet kan detta leda till att det körs opålitlig kod med den aktuella användarens behörighet. Dessa problem åtgärdas om du uppgraderar till Java 1.6.0_31. Ytterligare information finns på Javas webbplats på http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/releasenotes-136954.html

CVE-ID

CVE-2011-3563

CVE-2011-5035

CVE-2012-0497

CVE-2012-0498

CVE-2012-0499

CVE-2012-0500

CVE-2012-0501

CVE-2012-0502

CVE-2012-0503

CVE-2012-0505

CVE-2012-0506

CVE-2012-0507

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.