AirPort Express 802.11n (2:a generationen): Guide till portar och kontakter

Lär dig mer om portarna och kontakterna på AirPort Express 802.11n (2:a generationen).

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

AirPort Express 802.11n (2:a generationen) har ett antal portar och kontakter med olika funktioner.

Namn Beskrivning
1 Statuslampa Visar status för AirPort Express. Klicka här för att läsa mer om statuslampan.
2 Länklampa Lyser när den registrerar en anslutning till en annan enhet.
3 Ström För att ansluta AirPort Express till en strömkälla.
4 WAN För att ansluta ett DSL- eller kabelmodem eller för att ansluta till ett befintligt Ethernet-nätverk.
5 LAN För att ansluta Ethernet-enheter som skrivare, switchar och datorer.
6 USB För att ansluta en USB-skrivare.
7 Analog och optisk digital ljudutgång För att ansluta AirPort Express till en stereo eller strömförsörjda högtalare.
8 Nollställningsknapp

För att nollställa AirPort Express. Klicka här för att läsa mer om nollställning.

Läs mer

Gå till sidan hos Apple-supporten för att läsa mer om AirPort Express 802.11n (2:a generationen) och Apple-nätverk.