AirPort Express 802.11n (2:a generationen): Guide till portar och kontakter

Läs om portar och kontakter på AirPort Express 802.11n(2:a generationen).

AirPort Express 802.11n (2:a generationen) har ett antal portar och kontakter med olika funktioner.

Namn Beskrivning
1 Status-LED Visar status för AirPort Express. Klicka här för att läsa mer om status-LED.
2 Länk-lampa Tänds upp när anslutningsmöjligheter med andra enheter upptäcks.
3 Ström För anslutning av AirPort Express till en strömkälla.
4 WAN För anslutning av DSL- eller kabelmodem eller för anslutning till ett befintligt Ethernet-nätverk.
5 LAN För anslutning av Ethernet-enheter som skrivare, switchar och datorer.
6 USB För anslutning av USB-skrivare.
7 Analog och digital optisk ljudutgång. För anslutning av AirPort Express till en stereo eller aktiva högtalare.
8 Återställningsknapp

För återställning av AirPort Express. Klicka här för att få veta mer om återställning.

Läs mer

Gå till Apples supportsidor om du vill läsa mer om AirPort Express 802.11n (2:a generationen) och Apple-nätverk.