AirPort Express 802.11n (2:a generationen): Guide till portar och kontakter

Lär dig mer om portarna och kontakterna på AirPort Express 802.11n (2:a generationen).

AirPort Express 802.11n (2:a generationen) har ett antal portar och kontakter med olika funktioner.

No alt supplied for Image No alt supplied for Image

Namn

Beskrivning

1

Statuslampa

Visar status för AirPort Express. Klicka här för att läsa mer om statuslampan.

2

Länklampa

Lyser när den registrerar en anslutning till en annan enhet.

3

Ström

För att ansluta AirPort Express till en strömkälla.

4

WAN

För att ansluta ett DSL- eller kabelmodem eller för att ansluta till ett befintligt Ethernet-nätverk.

5

LAN

För att ansluta Ethernet-enheter som skrivare, switchar och datorer.

6

Usb

För att ansluta en USB-skrivare.

7

Analog och optisk digital ljudutgång

För att ansluta AirPort Express till en stereo eller strömförsörjda högtalare.

8

Nollställningsknapp

För att nollställa AirPort Express. Klicka här för att läsa mer om nollställning.

Läs mer

Gå till sidan hos Apple-supporten för att läsa mer om AirPort Express 802.11n (2:a generationen) och Apple-nätverk.