Om OS X Lion 10.7.4-uppdateringen

Läs om OS X Lion 10.7.4-uppdateringen.

OS X Lion 10.7.4-uppdateringen rekommenderas för användare av OS X Lion och omfattar allmänna korrigeringar av operativsystemet som förbättrar stabilitet, kompatibilitet och säkerhet för din Mac.

Uppdatera datorn

Du bör säkerhetskopiera systemet innan du påbörjar installationen. Det går att använda Time Machine för det ändamålet.

Avbryt inte installationsprocessen när du har börjat uppdatera systemet. Du kan få oväntade resultat om du har installerat modifieringar av systemprogramvaran från tredje part eller om du har modifierat operativsystemet på annat sätt.

Välj Programuppdatering i Apple-menyn () om du vill söka efter den senaste Apple-programvaran på internet automatiskt, till exempel den här uppdateringen.

Det kan hända att andra tillgängliga programuppdateringar för datorn som du bör installera visas. Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Dessutom måste vissa uppdateringar installeras före andra, så du bör köra Programuppdatering tills det visar meddelandet Programvaran behöver inte uppdateras.

Du kan hämta installationsprogrammet för uppdateringen manuellt. Detta är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer, men inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. De fristående installationsprogrammen finns på Apple-supportens sida med Hämtningsbara filer.

Läs mer

Vad ingår?

OS X Lion 10.7.4-uppdateringen innehåller korrigeringar som:

• Åtgärdar ett problem där inställningen Fönster öppnas på nytt vid ny inloggning alltid är aktiverad.
  • Förbättrar kompatibiliteten med vissa brittiska USB-tangentbord från tredje part.
  • Åtgärdar problem med behörigheter som kan uppkomma om du använder Visa info för att titta på funktionen Verkställ för bifogade objekt i din hemkatalog. Läs den här artikeln för mer information
  • Förbättrar internetdelning för PPPoE-anslutningar.
  • Förbättrar användning av en proxy auto-konfigurationsfil (PAC).
  • Åtgärdar ett problem som kan hindra att filer sparas på en SMB-server.
  • Förbättrar utskrift för SMB-utskriftsköer.
  • Förbättrar prestanda vid anslutning till WebDAV-server.
  • Aktiverar automatisk inloggning för NIS-konton.
  • Ger RAW-kompatibilitet för flera digitalkameror.
  • Förbättrar pålitligheten för bindning och inloggning till Active Directory-konton.
  • I OS X Lion 10.7.4-uppdateringen ingår Safari 5.1.6, som har förbättringar av stabiliteten.

Information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på webbsidan: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=sv_SE.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.