GarageBand för iOS: Problem med låtar som har skapats med en nyare version av appen

Läs om vad du kan göra om du har problem med låtar som har skapats med en nyare version av GarageBand för iOS.

Om en låt har skapats med en nyare version av GarageBand för iOS än den du använder, kan det hända att vissa funktioner inte fungerar som förväntat. Exempelvis kan det hända att Autouppspelning i Smart Instruments inte loopar ordentligt om låten skapades med en tidssignatur som inte stöds av den version av GarageBand för iOS som du använder.

För bästa resultat ska du använda samma eller en nyare version av GarageBand för iOS vid uppspelning av låtar.