Systemkrav för OS X Lion och Mac OS X 10.6

Läs mer om systemkraven för OS X Lion och Mac OS X 10.6.

Systemkrav för OS X Lion

Kontrollera att din dator har följande innan du använder Lion:

• En Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- eller Xeon-processor
  • Mac OS X 10.6.6 eller senare om du vill installera via Mac App Store (10.6.8 rekommenderas)
  • 7 GB ledigt skivutrymme
  • 2 GB RAM-minne

Om Mac-datorn inte uppfyller dessa krav måste du uppgradera den innan du installerar Lion.

Mer information finns i OS X Lion – Teknisk information.

Systemkrav för Mac OS X 10.6 Snow Leopard

När du installerar Snow Leopard första gången måste du ha en Mac med:

• En Intel-processor
  • En intern eller extern DVD-enhet eller DVD- eller CD-delning
  • Minst 1 GB RAM (ytterligare RAM rekommenderas)
  • En inbyggd bildskärm eller en bildskärm som är ansluten till ett Apple-kompatibelt videokort som stöds av datorn
  • Minst 5 GB ledigt utrymme eller 7 GB ledigt skivutrymme om du installerar utvecklarverktygen

Mer information finns i installations- och inställningsguiden för Mac OS X 10.6 Snow Leopard.