Datorer som kan uppgraderas till att använda OS X Internetåterställning

Vissa datorer som inte hade OS X Lion eller senare installerat kan använda funktionen OS X Internetåterställning efter att det inbyggda programmet har uppdaterats.

Hämta och installera en uppdaterad version av EFI Firmware ROM för dessa datorer för att använda funktionen OS X Internetåterställning:

Läs mer

Lär dig mer om tillgängliga EFI firmware-uppdateringar eller om OS X Internetåterställning.

Vissa datorer som uppgraderas kan inte använda internetversionen av Apple Hardware Test.