Bluetooth: Ställa in Apple Wireless Mouse och Magic Trackpad med inställningsassistenten

Läs om hur du ställer in Apple Wireless Mouse och Magic Trackpad om ingen USB-mus finns tillgänglig för inställningsassistenten.

1. Starta datorn.
  2. Om ingen USB-mus upptäcks kommer Mac-datorn att starta inställningsassistenten för Bluetooth-styrplatta eller -mus. Skärmen ska skifta mellan bilder på en styrplattan eller en mus enligt nedan.
    Styrplatta påMus på
  3. Förloppsindikatorn (hjulet) längst ned på skärmen visar att datorn söker efter en Bluetooth-styrplatta eller -mus.
  4. Starta styrplattan eller musen så att den kan upptäckas.
  5. Förloppsindikatorn längst ned på skärmen visas inte längre när datorn har upptäckt en Bluetooth-styrplatta eller -mus.
  6. En fortsättningsknapp visas längst ned till höger på skärmen medan bilderna på styrplattan och musen fortsätter att skifta.
    Obs! Om du inte klickar på fortsättningsknappen inom 60 sekunder, kommer datorn att gå till nästa Bluetooth-pekdon som den upptäcker.
  7. Använd musen eller styrplattan för att klicka på fortsättningsknappen och slutföra parkopplingen.

Läs mer

Kompletta instruktioner för att ställa in musen eller styrplattan finns i Bluetooth: Ställa in Apple Wireless Mouse och Magic Trackpad. Du kan även läsa mer om att parkoppla Mac-datorn med ett tangentbord från annan dator.