Mac mini (mitten 2011): Minnesspecifikationer och uppgraderingar

Lär dig vilka typer av minne du ska använda med din Mac mini (mitten 2011).

Mac mini (mitten 2011) har två interna minneskortplatser. Dessa kortplatser accepterar PC3-10600 DDR3 204-stifts SO-DIMM (Small Outline DIMM) med följande specifikationer:

• PC3-10600 DDR3
  • Obuffrat
  • Icke-paritet
  • 204-stifts modul
  • 1 333 MHz

Du kan använda RAM-modulstorlekar av 1 GB, 2 GB eller 4 GB i varje kortplats.

DIMM med följande funktioner fungerar inte med dessa Mac mini-modeller:

• Register eller buffertar
  • PLL:er
  • ECC
  • Paritet
  • EDO RAM

Läs mer

Lär dig hur du uppgraderar minnet i Mac mini (mitten 2011).