Om OS X Lion 10.7.1-uppdateringen

OS X 10.7.1-uppdateringen rekommenderas för alla användare som kör OS X Lion och innehåller allmänna systemkorrigeringar som förbättrar stabiliteten och kompatibiliteten i Mac-datorer.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Uppdatera datorn

Du bör säkerhetskopiera systemet innan du påbörjar installationen. Det går att använda Time Machine.

Avbryt inte installationsprocessen när du har börjat uppdatera systemet. Du kan få oväntade resultat om du har installerat modifieringar av systemprogramvaran från tredje part eller om du har modifierat operativsystemet på annat sätt.

Välj Programuppdatering från Apple-menyn () om du vill söka automatiskt efter den senaste Apple-programvaran på internet, till exempel den här uppdateringen.

Det kan hända att andra tillgängliga programuppdateringar för datorn som du bör installera visas. När meddelandet ”Programvaran behöver inte uppdateras” visas i Programuppdatering har alla tillgängliga uppdateringar installerats.

Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Kom också ihåg att vissa uppdateringar måste installeras före andra uppdateringar, och att du därför bör köra Programuppdatering flera gånger så att du är säker på att du har alla tillgängliga uppdateringar.

Du kan hämta installationsprogrammet för uppdateringen manuellt. Detta är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer, men inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. De fristående installationsprogrammen finns på webbsidan Supporthämtningar.

Vad ingår?

OS X 10.7.1-uppdateringen rekommenderas för alla användare som kör OS X Lion och innehåller allmänna systemkorrigeringar som förbättrar stabiliteten och kompatibiliteten i Mac-datorer och som bland annat:

• Åtgärdar ett problem som kan orsaka att systemet slutar svara vid uppspelning av video i Safari.
  • Åtgärdar ett problem som kan orsaka att systemljud slutar fungera vid användning av HDMI eller optisk ljudutgång.
  • Förbättrar tillförlitligheten hos Wi-Fi-anslutningar.
  • Åtgärdar ett problem som förhindrar överföring av data, inställningar och kompatibla program till en ny Mac med OS X Lion.
  • Åtgärdar ett problem där ett administratörskonto kan saknas efter uppgradering till OS X Lion.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.