OS X Lion: Ta bort Mac App Store-program som visas i Launchpad

Med Launchpad kan du lätt ta bort program som köpts från Mac App Store.

I standardläge visar Launchpad dig alla program som installerats på din Mac.

Ta bort ett Mac App Store-program som visas i Launchpad

Följ dessa steg när du är inloggad som administratör:

1. Gå in i Launchpad.
  2. Klicka och håll på en symbol tills du ser att alla symboler vibrerar.
  3. Klicka på krysset högst upp till vänster i symbolen för Mac App Store-programmet som du vill radera.
    • Obs! Om du inte ser något kryss är programmet antingen inte från Mac App Store eller så har du loggat in som en standardanvändare.
  4. Klicka på Radera i bekräftelsedialogen för att radera programmet.

Tips! Om du vill ominstallera ett raderat program öppnar du Mac App Store, klickar på symbolen Köp och därefter på knappen Installera för programmet.