Hitta innehåll med dold textning och undertexter i iTunes Store

Läs mer om hur du hittar filmer och tv-program i iTunes Store som har dold textning eller undertexter för döva och hörselskadade.

På Mac eller pc

1. Öppna iTunes.
  2. Klicka på iTunes Store.
  3. Skriv in en specifik titel eller ett nyckelord i sökrutan i det övre högra hörnet. Du kan också skriva ”dold textning” om du vill se titlar med dold textning eller ”undertexter” om du vill se titlar med undertexter för döva och hörselskadade. Tryck sedan på returtangenten på tangentbordet.
  4. Klicka på Filmer eller TV-program i kolumnen till höger i fönstret.
  5. När du hittar någonting du vill titta på klickar du på det. Titta efter symbolen för dold textning  eller symbolen för textning för döva och hörselskadade  på objektets produktsida, under titeln.

Rulla längst ned på objektets produktsida och titta i avsnittet Språk för information om vilka språk som är tillgängliga för dold textning och undertextning.

På iPhone, iPad och iPod touch

1. Tryck på iTunes Store.
  2. Tryck på Sök i navigeringsmenyn längst ned på skärmen.
  3. Skriv in en specifik filmtitel eller ett nyckelord i sökrutan överst på skärmen. Du kan också skriva ”dold textning” om du vill se titlar med dold textning eller ”undertexter” om du vill se titlar med undertexter.
  4. När du hittar någonting du vill titta på trycker du på det. Titta efter symbolen för dold textning  eller symbolen för textning för döva och hörselskadade  på objektets produktsida, under titeln.

Bläddra längst ned på objektets produktsida och titta i avsnittet Språk för information om vilka språk som är tillgängliga för dold textning och undertextning.

På en Apple TV

1. Öppna appen för Filmer eller TV-program.
  2. Bläddra till eller sök efter en film eller ett tv-program.
  3. På informationssidan för filmer eller tv-program visas en symbol för dold textning  om det finns stöd för funktionen. En symbol för undertextning för döva och hörselskadade  visas om det finns stöd för funktionen.

Svep nedåt på din fjärrkontroll tills du är längst ned på ett objekts produktsida. Om du vill ha mer information om vilka språk som är tillgängliga för dold textning och undertexter tittar du i avsnitten Språk och Hjälpmedel.

Läs mer

Tillgängligheten för dold textning och undertexter varierar beroende på land och region.

Läs mer om hur du aktiverar dold textning och undertextning på olika enheter i följande anvisningar:

En del innehåll i iTunes Store har även ljudbeskrivningar. Läs mer om hur du hittar innehåll med syntolkning.

Du kan också ändra språk på ljudet på filmer du köper från iTunes Store.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.