Aktivera Automatiska hämtningar för köp från iTunes Store, App Store och iBooks Store

När du har aktiverat Automatiska hämtningar kommer alla köp du gör från iTunes Store, App Store eller iBooks Store från din iPhone, iPad, iPod touch eller dator att automatiskt hämtas till de övriga enheterna.

Om du inte vill aktivera Automatiska hämtningar kan du hämta tidigare inköp från iTunes Store, App Store eller iBooks Store.

När du slår på Automatiska hämtningar kopplas även din enhet till ditt Apple-ID.

Om du använder Familjedelning och aktiverar Automatiska hämtningar hämtas inte innehåll som andra familjemedlemmar köper automatiskt till dina enheter. Endast innehåll som du köper med ditt Apple-ID hämtas automatiskt.

Det här behöver du

Du behöver även logga in på din iPhone, iPad, iPod touch och din dator med samma Apple-ID.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryck på Inställningar > [ditt namn] > iTunes Store och App Store.
  2. Slå på innehållet du vill hämta automatiskt.

När du har aktiverat Automatiska hämtningar för musik, appar eller böcker på alla enheter hämtas automatiskt alla nya köp du gör från iTunes Store, App Store eller iBooks Store från någon enhet till alla enheter.

Om du aktiverar Uppdateringar kommer alla nya versioner av appar som du för tillfället har på enheten att hämtas automatiskt när de blir tillgängliga.

Du kan slå av eller på Automatiska hämtningar via mobilnätet på en iPhone eller iPad Wi-Fi + Cellular. Gå till Inställningar > [ditt namn] > iTunes och App Store och aktivera eller inaktivera Använd mobildata. Mobildatahämtningar är begränsade till filstorleken 100 MB eller mindre.

På datorn

I iTunes kan du aktivera Automatiska hämtningar för köp från iTunes Store som låtar, album, filmer TV-program, eller appar för iPhone, iPad eller iPod touch.

1. Öppna iTunes.
  2. Om du inte har auktoriserat din dator väljer du Affär > Auktorisera den här datorn.
  3. Mac: Välj iTunes > Inställningar från menyraden överst på datorskärmen.
    Windows: Välj Redigera > Inställningar i menyfältet längst upp i iTunes-fönstret.
  4. Klicka på fliken Hämtningar och välj sedan det innehåll du vill ska hämtas automatiskt.
  5. Klicka på OK.

iBooks

I OS X Mavericks 10.9 eller senare och iTunes 11.1 eller senare finns inställningen för Automatiska hämtningar av böcker i programmet iBooks för Mac.

1. Öppna iBooks för Mac.
  2. Välj iBooks > Inställningar från menyraden längst upp på skärmen. Klicka på fliken Affär.
  3. Markera Hämta nya inköp automatiskt.
  4. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord om du uppmanas till det.

Mac App Store

Du kan även aktivera Automatiska hämtningar för appar du köper till din Mac.

1. Välj Apple-menyn () > Systeminställningar från menyraden överst på datorskärmen.
  2. Klicka på App Store.
  3. Välj alternativet för automatiska hämtningar av appar inköpta från andra Mac-datorer.

Mer om Automatiska hämtningar

• Om din iPhone, iPad eller iPod touch har en internetanslutning och du slår på pushnotiser hämtas ditt innehåll automatiskt till din enhet. På en kopplad enhet som inte har stöd för pushnotiser visas ditt innehåll automatiskt i din hämtningskö för iTunes. Du kan manuellt hämta innehållet i iTunes.
  • Om du aktiverar Automatiska hämtningar på en Mac eller PC som kör den senaste versionen av iTunes hämtas automatiskt all musik, filmer och TV-program som du köper från din Apple TV till din dator.
  • Det kan hända att det inte går att hämta musik automatiskt eller att hämta tidigare inköpt musik, film eller TV-program i alla länder och regioner. Ta reda på om du kan hämta köp igen från iTunes i ditt land eller region.
  • Automatiska hämtningar för filmer och TV-program är endast tillgängligt med senaste versionen av iTunes. Automatiska hämtningar kan inte aktiveras för video i iOS.
  • Appar hämtas inte automatiskt till Apple TV (4:e generationen), men du kan hämta eller få tillgång till tidigare köp från iTunes Store eller App Store på enheten.

Få hjälp

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.