Hitta information om din garanti eller AppleCare-plan

Kontrollera om din enhet har rätt till service och se vilka typer av reparation och vilken support som ingår i din rätt till service. Du kan också leta upp avtalsnummer, inköpsbevis och utgångsdatum.

Kontrollera om din enhet har rätt till service enligt en AppleCare-plan eller Apples begränsade garanti

1. Besök checkcoverage.apple.com

2. Ange enhetens serienummer.

3. Följ anvisningarna på skärmen.

Du kan även ta reda på om din enhet har rätt till service genom att besöka mysupport.apple.com Logga in med ditt Apple-ID och välj din enhet. Läs om vad du kan göra om informationen är felaktig eller du inte ser AppleCare-planen.

Se vad som ingår i din rätt till service

1. Besök mysupport.apple.com.

2. Logga in med ditt Apple-ID.

3. Välj enhet. Här kan du se information om vilken typ av support du är berättigad till, inklusive reparation av hårdvara och teknisk support.

Du kan också se information om rätten till service i Inställningar på iPhone och iPad. Gör så här:

1. Öppna appen Inställningar.

2. Tryck på Allmänt och sedan Om.

3. Tryck på Rätt till service. Tryck sedan på din enhet för mer information.

Kontrollera när rätten till service löper ut

1. Besök mysupport.apple.com.

2. Logga in med ditt Apple-ID.

3. Välj enhet. Förfallodatumet anges tillsammans med annan information om din rätt till service.

Hämta avtalsnummer eller garantibevis

1. Besök mysupport.apple.com.

2. Logga in med ditt Apple-ID.

3. Välj enhet.

4. Klicka på Visa garantibevis. Se till att du använder tvåfaktorsautentisering med ditt Apple-ID om du inte kan se garantibeviset.