Om Mac OS X 10.6.7-uppdateringen

Mac OS X 10.6.7-uppdateringen rekommenderas för alla användare som kör Mac OS X Snow Leopard och omfattar allmänna korrigeringar av operativsystemet som förbättrar stabiliteten, kompatibiliteten och säkerheten i din Mac-dator.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Uppdatera systemet

Du bör säkerhetskopiera systemet innan du påbörjar installationen. Till det kan du använda Time Machine.

Avbryt inte installationsprocessen när du har börjat uppdatera systemet. Du kan få oväntade resultat om du har installerat modifieringar av systemprogramvara från tredje part eller om du har modifierat operativsystemet på annat sätt.

Välj Programuppdatering från Apple-menyn () om du vill söka efter den senaste Apple-programvaran på internet automatiskt, till exempel den här uppdateringen.

Om datorn inte är uppdaterad visas eventuellt andra programuppdateringar som du bör installera. När meddelandet ”Programvaran behöver inte uppdateras” visas i Programuppdatering har alla tillgängliga uppdateringar installerats.

Observera att storleken på en viss uppdatering kan variera mellan olika datorer när den installeras via Programuppdatering. Kom också ihåg att vissa uppdateringar måste installeras före andra uppdateringar, och att du därför bör köra Programuppdatering flera gånger så att du är säker på att du har alla tillgängliga uppdateringar.

Du kan hämta installationsprogrammet för uppdateringen manuellt. Detta är praktiskt om du behöver uppdatera flera datorer, men inte vill hämta uppdateringen mer än en gång. De fristående installationsprogrammen finns på webbplatsen Hämtningsbara filer.

Vad ingår
?

Denna uppdatering rekommenderas för alla versioner av Mac OS X 10.6 till 10.6.6 Snow Leopard, och innehåller allmänna korrigeringar av operativsystemet som förbättrar stabiliteten, kompatibiliteten och säkerheten i din Mac-dator, bland annat följande:

• Förbättrar tillförlitligheten i Tillbaka till min Mac.
  • Åtgärdar ett problem när filer överförs till vissa SMB-servrar.
  • Åtgärdar olika mindre Mac App Store-problem.

Andra förbättringar

• Innehåller samtliga förbättringar i tidigare uppdateringar för Mac OS X 10.6.1, 10.6.2, 10.6.3, 10.6.4, 10.6.5 och 10.6.6.
  • Innehåller Safari 5.0.4.
  • Innehåller RAW-bildskompatibilitet för ytterligare digitalkameror.
  • Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns i artikeln HT1222.
  • Åtgärdar ett problem med att ändra fönsterstorlek med X-Plane 9 på Mac-datorer med ATI-grafik
  • Åtgärdar ett problem med MacBook Air (mitten 2010)-datorer som kan orsaka en kärnkrasch.
  • Åtgärdar problem i AirPort-drivrutiner för vissa enheter.
  • Förbättrar ljusstyrkan på externa bildskärmar och projektorer.
  • Åtgärdar ett problem där DVD-spelare kan visa svart bild på vissa Mac-datorer som använder 64-bitars kärna.
  • Åtgärdar ett problem med vissa NEC-bildskärmar där vissa skärmar kan visas svarta när de är anslutna till en Mac Pro (mitten 2010).
  • Löser ett problem där vissa Multiple Master (MM)-typsnitt saknades i Mac Pro (mitten 2010), MacBook Pro (15 och 17 tum, mitten 2010) och iMac (mitten 2010).
  • Löser olika prestandaproblem på MacBook Air (mitten 2010).
  • Åtgärdar ett problem där en klickning på fliken Uppdateringar i Mac App Store kan orsaka att Mac App Store slutar svara.
  • Åtgärdar ett problem med att öppna en afp://-URL som leder till en fil och ändrar AFP-monteringssökvägen till att följa tidigare Mac OS X-versioner. Om du vill ha mer information kan du läsa artikeln HT4538.
  • Möjligheten att reparera vissa problem som kan förhindra RAID-volymer för maskinvara från att monteras. Om du vill ha mer information kan du läsa artikeln TS3631.
  • Åtgärdar ett ovanligt problem i Mac OS X 10.6.5, som kan orsaka att användarkontot försvinner från inloggningsfönstret och Systeminställningar efter att systemet har försatts i viloläge.
  • Förbättrar tillförlitligheten i att dra filer eller mappar till papperskorgen vid användning av en NFS-hemkatalog.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.