Återskapa Apple TV till fabriksinställningarna

Använd följande steg för att radera Apple TV, återskapa den till fabriksinställningarna och ta bort all information.

Återskapa Apple TV 4K eller Apple TV (4:e generationen)

1. Gå till Inställningar > System > Nollställ.
  2. Välj ett alternativ för att nollställa:
    • Nollställ: Det här alternativet är det snabbaste för att återgå till fabriksinställningarna på Apple TV och inget internet krävs.
    • Nollställ och uppdatera: Med det här alternativet återgår Apple TV till fabriksinställningarna och installerar mjukvaruuppdateringar. För det här alternativet krävs internet.
  3. Apple TV måste vara ansluten till en strömkälla tills nollställningsprocessen är klar.

Återskapa Apple TV (3:e generationen eller tidigare)

1. Välj Inställningar > Allmänt > Nollställ.
  2. Välj ett av följande alternativ:
    • Nollställ alla inställningar: Det här alternativet nollställer alla dina inställningar, inklusive konton och konfigurationer.
    • Återställ: Med det här alternativet återgår Apple TV till fabriksinställningarna och installerar mjukvaruuppdateringar. För det här alternativet krävs internet.
  3. Apple TV måste vara ansluten till en strömkälla tills nollställningsprocessen är klar. Sedan kan du ställa in din Apple TV igen.