Om Apple World Travel Adapter Kit

Du kan använda Apple World Travel Adapter Kit till att ladda dina Apple-produkter när du är på resa i olika länder eller regioner.

Använda Apple World Travel Adapter Kit

Ladda din enhet genom att ansluta rätt strömadapter till enhetens strömkälla. Apple World Travel Adapter Kit fungerar med följande Apple-produkter och strömadaptrar:1

• iPhone, iPad och iPod
  • iPod strömadapter (med FireWire-anslutning)
  • 10 W och 12 W USB-strömadapter
  • Apple 29 W USB-C-strömadapter för MacBook (Retina-skärm, 12 tum, tidigt 2015) och senare
  • Apple 61 W USB-C-strömadapter för MacBook Pro (13 tum, sent 2016, två Thunderbolt 3-portar)
  • Apple 87 W USB-C-strömadapter för MacBook Pro (15 tum, sent 2016) och MacBook Pro (13 tum, sent 2016, fyra Thunderbolt 3-portar)
  • Bärbar strömadapter med hylskontakt för iBook eller PowerBook
  • MagSafe- och MagSafe 2-strömadapter för MacBook, MacBook Pro och MacBook Air
  • AirPort Express

Läs om var du kan använda de olika adaptrarna

Kitet innehåller sju adaptrar. De flesta adaptrar har också en kod med tre tecken på en etikett som anger vilka länder och regioner du kan använda den i. Du kanske kan använda vissa adaptrar i fler länder och regioner än dem som anges här.2

Så här identifierar du din adapter:

Australien och Nya Zeeland (AUS)
Beskrivning: Platta vinklade blad

Kina (CHN)
Beskrivning: Platta parallella blad utan hål

Japan och Nordamerika (USA)
Beskrivning: Platta parallella blad med hål

Korea (KOR)
Beskrivning: Runda tjocka stift

Brasilien (BRA)
Beskrivning: Runda smala stift

Europeiska fastlandet (EUR)

Beskrivning: Lätt vinklade, runda, smala stift

Hongkong, Qatar, Irland, Singapore och Storbritannien (GBR)
Beskrivning: Tre bladstift

1. Apple World Travel Adapter Kit är även kompatibelt med äldre produkter som har löstagbara strömkontakter.
  2. Även om landet eller regionen du besöker uppger att dess elnät ligger inom det intervall som stöds för enheten som du använder, bör du kontrollera att elnätet möter angivna specifikationer. Spänningstoppar och spänningssprång kan skada elektrisk utrustning.