Om Apple World Travel Adapter Kit

Du kan använda Apple World Travel Adapter Kit till att ladda dina Apple-produkter när du är på resa i olika länder eller regioner.

Använda Apple World Travel Adapter Kit

Ladda din enhet genom att ansluta rätt strömadapter till enhetens strömkälla. Ett Apple World Travel Adapter Kit fungerar med alla usb-, usb-C- eller MagSafe-strömadaptrar från Apple som har en borttagbar strömadapter för vägguttag (kallas ”duckhead”).

mac-usb-c-charge-connector-diagram

Skjut bort duckhead-delen och anslut sedan adaptern för ditt land eller din region.

Läs om var du kan använda de olika adaptrarna

Kitet innehåller sju adaptrar. De flesta adaptrar har också en kod med tre tecken på en etikett som anger vilka länder och regioner du kan använda den i. Du kanske kan använda vissa adaptrar i fler länder och regioner än dem som anges här.*

travel-adapters-identify-wall-plug

Så här identifierar du din adapter:

Australien och Nya Zeeland (AUS)

Beskrivning: Platta vinklade blad

travel-adapters-parallel-no-holes

Kina, fastlandet (CHN)

Beskrivning: Platta parallella blad utan hål

Japan och Nordamerika (USA)

Beskrivning: Platta parallella blad med hål

travel-adapters-round-thick

Korea (KOR)

Beskrivning: Runda tjocka stift

travel-adapters-round-thin

Brasilien (BRA)

Beskrivning: Runda smala stift

travel-adapters-round-thin-angled

Europeiska fastlandet (EUR)

Beskrivning: Lätt vinklade, runda, smala stift

travel-adapters-three-prong

Hongkong, Qatar, Irland,

Singapore och Storbritannien (GBR)

Beskrivning: Tre bladstift

Även om landet eller regionen du besöker uppger att dess elnät ligger inom det intervall som stöds för enheten som du använder, bör du kontrollera att elnätet möter angivna specifikationer. Spänningstoppar och spänningssprång kan skada elektrisk utrustning.