Ladda iPhone med en strömadapter till iPad eller en bärbar Mac-dator

Du kan använda Apple-USB-strömadaptrar för iPad och bärbara Mac-datorer för att ladda iPhone, iPod, Apple Watch, AirPods och andra Apple-produkter.

Du kan använda Apples USB-strömadaptrar på 12 och 10 W för att ladda din iPad, iPhone, iPod, Apple Watch och andra Apple-tillbehör, som AirPods och Siri Remote. Anslut bara din enhet till strömadaptern med Lightning-till-USB-kabeln, 30-stifts-till-USB-kabeln eller Apple Watch-laddaren som medföljde din enhet.

En USB-strömadapter från Apple på 12 eller 10 W kan ladda vissa Apple-enheter och tillbehör snabbare än en strömadapter på 5 W. När du använder Apple 29 W, 30 W, 61 W eller 87 W USB-C-strömadapter och Apples USB-C till Lightning-kabel kan du snabbt ladda dessa modeller:

• iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPad Pro 12,9 tum (2:a generationen)
  • iPad Pro 12,9 tum
  • iPad Pro 10,5 tum

Läs om snabb laddning för en iPhone 8 eller iPhone 8 Plus.

Om du är osäker på vilken strömadapter som medföljde din iPad kan du titta på strömadapterns undersida eller ta reda på vilken iPad-modell du har.

Mer information om hur du laddar din iPad