Ladda iPhone med en strömadapter till iPad eller en bärbar Mac-dator

Du kan använda Apple-usb-strömadaptrar för iPad och bärbara Mac-datorer för att ladda iPhone, iPod, Apple Watch, AirPods och andra Apple-produkter.

Strömadapter

Du kan använda Apples usb-strömadaptrar på 12 och 10 W för att ladda din iPad, iPhone, iPod, Apple Watch och andra Apple-tillbehör, som AirPods och Siri Remote. Anslut bara din enhet till strömadaptern med usb-till-Lightning-kabeln, 30-stifts-till-usb-kabeln eller Apple Watch-laddaren som medföljde din enhet.

En usb-strömadapter från Apple på 18, 12 eller 10 W kan ladda vissa Apple-enheter och tillbehör snabbare än en strömadapter på 5 W. Om du använder Apple 29 W, 30 W, 61 W eller 87 W usb-c-strömadapter och Apples usb-c-till-Lightning-kabelladdar du snabbt följande enheter.

• iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPad Pro 12,9 tum (3:e generationen)
  • iPad Pro 12,9 tum (2:a generationen)
  • iPad Pro 12,9 tum
  • iPad Pro 11 tum
  • iPad Pro 10,5 tum

Om du är osäker på vilken strömadapter som medföljde din iPad kan du titta på strömadapterns undersida eller ta reda på vilken iPad-modell du har.

Undersidan på en strömadapter

Läs mer om hur du laddar din iPad