Ladda iPhone med en strömadapter till iPad eller en bärbar Mac-dator

Du kan använda Apple-USB-strömadaptrar för iPad och bärbara Mac-datorer för att ladda iPhone, iPod, Apple Watch, AirPods och andra Apple-produkter.

Strömadapter

Du kan använda Apples USB-strömadaptrar på 10 W och 12 W för att ladda din iPad, iPhone, iPod, Apple Watch och andra Apple-tillbehör, såsom AirPods och Siri Remote. Anslut bara din enhet till strömadaptern med USB-till-Lightning-kabeln, 30-stifts-till-USB-kabeln eller Apple Watch-laddaren som medföljde din enhet.

En del USB-C-strömadaptrar och Apples USB-C-till-Lightning-kabel är kompatibla för snabbladdning med vissa iPhone- och iPad-modeller.