Mac Pro RAID-kort och Xserve RAID-kort (tidigt 2009): Aktivera systemets viloläge

Läs om vilka villkor som måste vara uppfyllda för att försätta din Mac Pro eller Xserve med ett RAID-kort (tidigt 2009) i viloläge.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Systemets viloläge kräver följande:

• Mac OS X eller Mac OS X Server 10.6.4 bygge 10F2521 eller senare (inklusive 10.6.5 eller senare)
  • Den fasta programvaran E1320 för RAID-kortet eller senare.
  • Batterikonditioneringen av RAID-kortet måste vara slutförd innan systemet går i viloläge.
  • Systemet går inte över i viloläge om diskar är anslutna, men inga RAID-uppsättningar är konfigurerade.
  • Systemet går inte över i viloläge om ett kort för en fiberkanal också är installerat.
  • Systemet går inte över i viloläge när det är overksamt om Mac OS X Server är installerat.

Obs! Om du väcker datorn från viloläge tänds skärmen direkt, men det kan ta 30–60 sekunder tills systemet svarar. Det är en normal tidsfördröjning som krävs för att RAID-kortet ska aktiveras.