iMovie för iOS: Varför är videor som delas via Kamerarulle i lägre upplösning?

Du kan dela din inspelade iMovie för iOS-video från Kamerarulle via e-post, iMessage, MMS och till YouTube.

När du delar din inspelade iMovie-video från Kamerarulle via e-post, iMessage eller MMS (iPhone 4 eller senare), skalar Kamerarulle ned videon och komprimerar den för att överföringen ska få bättre prestanda. Om du exporterade filmen från iMovie med HD-upplösning och sedan delade ut den till YouTube, kan du välja att dela en SD- eller HD-version av videon.

Oavsett hur du delar den färdiga filmen finns den ursprungliga högupplösta versionen kvar i Kamerarulle, så du kan överföra den till datorn igen när du ansluter enheten. Följ anvisningarna i iOS: Importera personliga bilder och videor från iOS-enheter till datorn.