Mac Pro: Om Mac Pro Audio-uppdatering 1.1

Lär dig mer om Mac Pro Audio-uppdatering 1.1.

Mac Pro-ljuduppdatering 1.1 avhjälper en ljudavvikelse som du kan höra inifrån Mac Pro-datorer när du använder FireWire-ljudenheter.  Den här uppdateringen är till för Mac Pro-datorer (tidigt 2009) med Mac OS X 10.6.3.

Avsluta alla öppna program innan du hämtar uppdateringen.

1. En skivavbild med ett installationsprogram överförs till mappen Hämtningar eller till den plats som angetts på fliken Allmänt under Safari > Inställningar.
  2. Om du hämtar skivavbilden via Safari, varnar Safari dig om att skivavbilden innehåller ett program.   Klicka på OK när du vill fortsätta.
  3. Om du har aktiverat alternativet Öppna säkra filer efter hämtning i Safari-inställningarna monteras skivavbilden automatiskt på skrivbordet.  Om alternativet inte är aktiverat måste du dubbelklicka på skivavbilden för att den ska monteras.

Installera uppdateringen.

Obs! Du behöver administratörslösenordet för installationen.

1. Spara alla öppna dokument och avsluta alla andra program.
  2. Dubbelklicka på MacProAudioUpdate1.1.pkg.
  3. Läs och följ anvisningarna som visas på skärmen.
    Viktigt! Stäng inte av och avbryt inte heller på annat sätt datorn medan uppdateringen utförs.  En förloppsindikator visar statusen på uppdateringen.
  4. Om meddelandet ”Din dator behöver inte den här uppdateringen” visas behöver inte din dator uppdateringen.
  5. En skärm med meddelandet ”Installationen lyckades” visas.  Klicka på Starta om.

Läs mer

Följ dessa steg för att avgöra om uppdateringen redan har installerats:

1. Välj Om den här datorn från Apple-menyn ().
  2. Klicka på Mer info för att öppna Systeminformation.
  3. Markera alternativet Tillägg i programvaruavsnittet i Systeminformation.
  4. Om installationen lyckades bör AppleIntelCPUPowerManagement 104.3.1 finnas med i tilläggslistan.