Använda Apple USB-kameraadaptrar med andra USB-enheter

Läs om hur du använder Apple USB-kameraadaptrar med USB-enheter.

Ansluta enheter

Du kan använda Apple USB-kameraadaptrar till att importera bilder från din digitalkamera. Du kan även använda Apple USB-kameraadaptrar för att ansluta andra USB-enheter till iPhone, iPad eller iPod touch.

Du kan använda följande USB-enheter med Apple USB-kameraadaptrar:

• Audio/MIDI-gränssnitt och enheter
  • Hubbar
  • Ethernet-adaptrar
  • SD-kortläsare
  • Streckkodsläsare

Om du vill använda Apple USB 3-kameraadapter behöver du en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 9.3 eller senare.

Vissa USB-enheter behöver mer ström än vad iPhone, iPad eller iPod touch kan ge. Om du ansluter en av de här typerna av USB-enheter kan du få ett meddelande om att det anslutna tillbehöret använder för mycket ström. Prova med något av följande steg:

• Anslut USB-enheterna till en strömförande USB-hubb eller sekundär strömkälla.
  • Använd en Lightning till USB 3-kameraadapter.

Lightning till USB 3-kameraadaptern har en inbyggd Lightning-port som du kan ansluta till en USB-strömadapter. Det ger ström till din iOS-enhet och anslutna USB-enhet.

Ethernet-adaptrar som stöds

Det här är några av de USB Ethernet-adaptrar som du kan använda med Apple USB 3-kameraadapter:

• Apple USB Ethernetadapter
  • Buffalo LUA-U2-GT
  • Linksys USB200M
  • Linksys USB1000
  • IO-Data ETG-US2
  • Belkin F5D5055

Få hjälp

Om du inte kan ansluta en USB-enhet som stöds provar du följande steg:

1. Koppla ifrån Apple USB-kameraadapter från iOS-enheten.
  2. Koppla ifrån alla USB-enheter som är anslutna till Apple USB-kameraadapter.
  3. Starta om iOS-enheten.
  4. Anslut Apple USB-kameraadapter och försök att ansluta till USB-enheten igen.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.