Använda Apple usb-A-kameraadaptrar med usb-A-enheter

Läs om hur du använder Apple usb-A-kameraadaptrar med usb-A-enheter.

Använda usb-A-adaptrar för att ansluta dina enheter

Du kan använda en usb-A-kameraadapter från Apple för att importera bilder från din digitalkamera eller ansluta andra usb-A-enheter till din iPhone, iPad eller iPod touch.

Du kan använda följande enheter med Apple usb-A-kameraadaptrar:

• Audio/MIDI-gränssnitt och enheter

• Hubbar

• Ethernet-adaptrar

• SD-kortläsare

• Streckkodsläsare

No alt supplied for Image

Använda usb-3-adapter för mer ström

Vissa enheter behöver mer ström än vad iPhone, iPad eller iPod touch kan ge. Om du ansluter en av de enheterna kan du få ett meddelande om att det anslutna tillbehöret använder för mycket ström. Prova med något av följande steg:

• Anslut enheten till en strömförande usb-A-hubb eller sekundär strömkälla.

• Använd en Lightning till usb-3-kameraadapter, som har en inbyggd Lightning-port. Använd Lightning-porten för att ansluta adaptern till usb-strömadaptern som levererades med enheten. Det ger ström till iOS-enheten och din anslutna enhet.

No alt supplied for Image

Ethernet-adaptrar som stöds

Det här är några av de usb-A Ethernet-adaptrar som du kan använda med Apple usb-3-kameraadapter:

• Apple usb Ethernet-adapter

• Buffalo LUA-U2-GT

• Linksys usb200M

• Linksys usb1000

• IO-Data ETG-US2

• Belkin F5D5055

Om du vill använda Apple usb 3-kameraadapter behöver du en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 9.3 eller senare.

Få hjälp

Om du inte kan ansluta en enhet som stöds provar du följande steg:

1. Koppla ifrån Apple usb-kameraadapter från iOS-enheten.

2. Koppla ifrån alla enheter som är anslutna till Apple usb-kameraadapter.

3. Starta om iOS-enheten.

4. Anslut Apple usb-kameraadapter och försök att ansluta till usb-enheten igen.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.