Lagra Pages-, Numbers- eller Keynote-filer som finns på din iPhone, iPad eller iPod touch på ett säkert sätt

Läs om hur du använder iCloud eller iTunes för att lagra iWork-filer.

Lagra dina filer i iCloud Drive

När du lagrar filer i iCloud Drive kan du komma åt dem från alla enheter som är inloggade med samma Apple-ID och som har iCloud Drive påslaget.

• På iPhone, iPad eller iPod touch kan du använda Pages, Numbers eller Keynote för iOS eller bläddra i appen Filer.
  • På en Mac kan du använda Pages, Numbers eller Keynote, eller hitta alla dina filer med Finder
  • På en Windows-dator kan du komma åt dina filer med iCloud för Windows.
  • iCloud.com kan du använda Pages, Numbers eller Keynote för iCloud eller iCloud Drive-webbappen.

Börja med att kontrollera att Pages, Numbers och Keynote är påslagna i iCloud:

• På iPhone, iPad eller iPod touch trycker du på Inställningar >[ditt namn] > iCloud och slår sedan på iCloud Drive. Kontrollera att Pages, Numbers och Keynote är påslagna.
  • På Mac går du till  > Systeminställningar > iCloud och klickar sedan på Alternativ bredvid iCloud Drive. Kontrollera att Pages, Numbers och Keynote är markerade och klicka sedan på Klar.
  • Ställ in iCloud för Windows på en Windows-dator.
  • Öppna en iWork-app på Cloud.com i en webbläsare på Mac eller en Windows-dator.

Använda iTunes på Mac

Om du inte använder iCloud kan du använda iTunes på datorn för att överföra iWork- och Microsoft-dokument direkt mellan iPad, iPhone eller iPod touch och din dator.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.