Så här tar du reda på om en Intel-baserad Mac har en 32- eller 64-bitarsprocessor

Läs om hur du tar reda på om en Intel-baserad Mac har en 32- eller 64-bitarsprocessor.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.
  1. Välj Om den här datorn från Apple-menyn () uppe till vänster i menyraden och klicka sedan på Mer info.
  2. Öppna avsnittet Maskinvara.
  3. Leta reda på Processornamn.
  4. Ta reda på om Mac-datorn har en 32- eller 64-bitarsprocessor genom att jämföra det som står vid Processornamn med informationen nedan.
Processornamn 32- eller 64-bitars
Intel Core Solo 32 bitar
Intel Core Duo 32 bitar
Intel Core 2 Duo 64 bitar
Intel Quad-Core Xeon 64 bitar
Dual-Core Intel Xeon 64 bitar
Quad-Core Intel Xeon 64 bitar
Core i3 64 bitar
Core i5 64 bitar
Core i7 64 bitar