Så här avinstallerar du VoiceOver-paketet

Om du hämtar och installerar VoiceOver-paketet på datorn meddelas låttitlar, artister och spellistor på iPod-enheten. Om du inte längre vill använda VoiceOver-funktionen på iPod-enheten och vill ta bort VoiceOver-paketet från datorn följer du nedanstående instruktioner.

För Mac OS X

1. Avsluta iTunes.
  2. I Finder väljer du Gå > Gå till mapp.
  3. Retur
    /Bibliotek/Application Support/iTunes

och klicka på Gå.
  4. Dra mappen iPodVoiceOver.framework till papperskorgen.
  5. Öppna iTunes.
  6. Synkronisera iPod-enheten med iTunes.

För Windows Vista och Windows 7

1. Avsluta iTunes.
  2. Öppna Start-menyn och klicka på Kontrollpanelen.
  3. Klicka på Avinstallera ett program under Program. Om du använder Kontrollpanelen i klassiskt läge klickar du på Program och funktioner.
  4. Markera VoiceOver-paketet och klicka på alternativet för att avinstallera.
  5. Öppna iTunes när avinstallationen har slutförts.
  6. Synkronisera iPod-enheten med iTunes.

För Windows XP

1. Avsluta iTunes.
  2. Öppna Start-menyn och klicka på Kontrollpanelen.
  3. Öppna Lägg till eller ta bort program.
  4. Markera VoiceOver-paketet och klicka på alternativet Ta bort.
  5. Öppna iTunes när avinstallationen har slutförts.
  6. Synkronisera iPod-enheten med iTunes.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.