Om MacBook SMC-uppdatering 1.3

Den här SMC-uppdateringen förbättrar starttiden på vissa MacBook-datorer vid uppstart från batteriet.

MacBook-datorer med polykarbonathölje som lanserades tidigt 2009 kan uppvisa långsammare prestanda när de startas på enbart batteri.  Omstart med batteridrift löser kanske inte problemet.

Du kan lösa det här problemet genom att hämta och tillämpa den här uppdateringen.

Fastställ om datorn är kvalificerad för den här uppdateringen genom att läsa Uppdateringar av EFI- och SMC-programvara för Intel-baserade Mac-datorer.