Vätskeskador på Mac-datorer och tillbehör täcks inte av garantin

Skada på Mac-datorer och tillbehör på grund av exponering för vätska täcks inte av Apples ettåriga begränsade garanti eller AppleCare Protection Plan (APP).

Aktuella bärbara Mac-datorer och kabelanslutna eller trådlösa tangentbord från Apple (förutom Magic Keyboard) har vätskeindikatorer (LCI:er) för att avgöra om produkterna har utsatts för vätska.

Villkoren i tillverkarens garanti gäller som tillägg till rättigheter som redan är reglerade i konsumentlagstiftningen. Du kan läsa mer i Apple-produkter och konsumentlagstiftningen.

Om tangentbordet inte fungerar

Få hjälp med att identifiera ditt tangentbord och felsökning för att lösa problemet om det trådlösa tangentbordet från Apple inte fungerar som förväntat.