Använd Apple-hörlurar med din iPhone, iPad, and iPod

Lär dig vilka Apple-hörlurar med sladd som fungerar med din iOS-enhet.

På den här sidan finns hjälp för Apple-hörlurar med sladd. Det finns också hjälp för de trådlösa hörlurarna AirPods.

Apple EarPods med Lightning-kontakt

Om du vill använda Apple EarPods med Lightning-kontakt måste du ha en iPhone, iPad eller iPod touch som har en Lightning-kontakt med iOS 10 eller senare.

Apple EarPods med Lightning-kontakt fungerar inte med iPod nano eller en enhet som har iOS 9 eller tidigare.

Apple EarPods med 3,5 mm-hörlursuttag

Apple EarPods med 3,5 mm hörlursuttag fungerar med iPhone, iPad och iPod som har ett 3,5 mm-uttag. Du kan också använd dessa hörlurar med andra produkter som har ett 3,5 mm-standarduttag.

Apple In-Ear-hörlurar med fjärrkontroll och mikrofon

Apple In-Ear-hörlurar med fjärrkontroll och mikrofon fungerar med iPhone, iPad och iPod som har ett 3,5 mm-uttag. Du kan också använd dessa hörlurar med andra produkter som har ett 3,5 mm-standarduttag.

Lightning till 3,5 mm-adapter för hörlurar

Med Lightning till 3,5 mm-adapter för hörlurar kan du ansluta 3,5 mm-hörlurar och andra ljudenheter till en iPhone, iPad eller iPod touch som har en Lightning-kontakt. iOS-enheten behöver även ha iOS 10 eller senare.

Anslut Lightning till 3,5 mm-adapter för hörlurar i Lightning-kontakten på din iOS-enhet och anslut den andra änden i dina hörlurar.

Läs mer

• Om du ansluter två hörlurar till en iOS-enhet med både 3,5 mm-uttaget och Lightning-kontakten så spelas endast ljudet upp från den kontakt du anslöt senast.
  • När du använder Apple-hörlurar med tidigare Apple-produkter kanske du kan spela upp ljud, men inte använda andra funktioner. Volym- eller uppspelningskontroller kanske inte fungerar med Apple EarPods med 3,5 mm-hörlursuttag på vissa iPod-modeller.
  • Ta reda på vad du ska göra om dina hörlurar inte fungerar med iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Få hjälp om din iPhone fastnar i hörlursläge.
  • Få hjälp med Beats-produkter.