Apple Cinema och Thunderbolt-bildskärmar: Hur du hittar serienumret

Läs om hur du hittar serienumret på Apple Cinema- och Thunderbolt-bildskärmar.

Serienumret finns på flera platser:

• på skärmens undersida
  • på gångjärnsmekanismen
  • på den ursprungliga produktförpackningen
  • på det ursprungliga kvittot (eller fakturan).

på skärmens undersida

Serienumret med streckkod sitter på en etikett under skärmens fot. Håll på båda sidor om skärmen och lägg den försiktigt med framsidan nedåt på en mjuk, ren handduk eller trasa. Då kan du se serienumret.

Serienumret på skärmens undersida

på gångjärnsmekanismen

Ta bort stativet så kan du se serienumret på gångjärnsmekanismen. Du kanske behöver kontrollera detta serienummer om originalstativet har tagits bort vid installation av adaptern för VESA-fäste.

på den ursprungliga produktförpackningen

Om du har sparat förpackningen till din skärm hittar du serienumret på streckkodsetiketten som är fastklistrad på förpackningen.

på det ursprungliga kvittot (eller fakturan).

Vissa återförsäljare anger serienumret för skärmen på kvittot.

Läs mer

Läs om hur du hittar serienumret på andra maskinvaruprodukter från Apple.