MacBook Pro (15 tum, sent 2008), (17 tum, tidigt 2009), (15 tum och 17 tum, mitten 2009): Så här ställer du in grafikprestanda

Läs om hur du justerar grafikprestanda för de bärbara modellerna MacBook Pro (15 tum, sent 2008), MacBook Pro (17 tum, tidigt 2009) och MacBook Pro (15 tum och 17 tum, mitten 2009) med grafikkorten NVIDIA 9400 och 9600.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

De bärbara modellerna MacBook Pro (15 tum, sent 2008), MacBook Pro (17 tum, tidigt 2009) och MacBook Pro (15 tum och 17 tum, mitten 2009) är försedda med en funktion i panelen Strömsparare i Systeminställningar. I den här panelen justerar du grafikprestanda. Du kan välja Längre batteritid eller Bättre prestanda som visas nedan.

• Välj Längre batteritid när du inte använder bildintensiva program eller när du har begränsad tillgång till MagSafe-strömadaptern.
  • Välj Bättre prestanda när du spelar spel eller gör annat som innebär bearbetning av många och avancerade bilder.

Läs mer

När du väljer en ny inställning i strömsparinställningarna måste du logga ut för att inställningen ska börja gälla. När du har klickat på Logga ut (i meddelandet nedan), får du tillfälle att spara eventuella öppna dokument eller andra arbeten.

Som standard används inställningen Längre batteritid i datorer som har denna funktion.

Läs MacBook Pro (15 tum, sent 2008) och MacBook Pro (17 tum, tidigt 2009): Kan inte välja GeForce 9400M-grafik i Windows om du vill ha mer information om grafikprestanda i Microsoft Windows.

Om du letar efter information om grafikbyte för bärbara Apple-datorer av senare modell, går du till MacBook Pro (15 tum, mitten 2010) och senare, MacBook Pro (17 tum, mitten 2010) och senare: Så här ställer du in grafikprestanda.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.