Airport: Så här anger du en hexadecimal 64-siffrig fördelad nyckel för WPA

För nätverk med WPA (Wi-Fi Protected Access) krävs vanligtvis ett lösenord eller en lösenfras i oformaterad text. För vissa nätverk kan du behöva ange en hexadecimal nyckel med 64 tecken istället.

För att ange nyckeln håller du ned alternativtangenten och väljer sedan ditt nätverk i Airport-menyn. Nu ska du kunna ange den fördelade WPA-nyckeln.