Ansluta hörlurar eller externa högtalare till din Mac mini

Mac mini har en 3.5 mm stereoljudutgång och en enda inbyggd högtalare. Om du vill höra stereoljud ansluter du hörlurar eller ett par förstärkta externa högtalare till ljudutgången. När högtalare eller hörlurar är anslutna stängs den interna högtalaren av.

Om du inte vill höra ljud från den interna högtalaren trycker du på knappen Ljud av på ett Apple-tangentbord eller sänker volymen.

Mac mini-ljudutgången har följande egenskaper:

• Utgångsnivå: 1,4 V RMS

• Källimpedans: 10 ohm (Ω)

• Signal-brusförhållande (SNR): >90 dB oviktat, >94 dB (A)

• Total övertonsdistorsion (THD): 0,005 procent (%) eller mindre

Du kan också ansluta USB-kompatibla högtalare till en av Mac minis USB-portar.

Mac mini-modellerna (tidigt 2006) och senare har en port för kombinerat ljud som passar både analog och digital utgång. För digital ljudutgång kan du använda en vanlig TOSLINK-kabel med en TOSLINK mini-strömadapter. För Mac mini-modeller (mitten av 2010) och senare kan du också använda Apple iPhone-headset med mikrofon via ljudutgången.