Identifiera trådlös mus, tangentbord eller styrplatta från Apple

Lär dig vilken trådlös mus, tangentbord eller styrplatta från Apple som du har och vilka systemkrav som gäller. Ta också reda på hur du hittar enhetens serienummer.

Uppdatera programvaran och kontrollera din OS X-version

Använd först Programuppdatering för att kontrollera om det finns någon ny programvara som din dator kan behöva. Efter att uppdateringarna har slutförts kontrollerar du vilken version av OS X som finns på datorn genom att välja Om den här datorn från Apple-menyn.

Identifiera enheten och dess krav

Läs om enheternas namn, beskrivningar och lägsta programvarukrav.

Trådlösa möss från Apple

Magic Mouse 2
Magic Mouse 2

• Lightning-kontakt, inbyggt batteri
  • Kräver OS X 10.11 eller senare

Apple Magic Mouse

• Borttagbar batterilucka, använder två AA-batterier
  • Kräver OS X 10.5.6 samt Wireless Mouse-programuppdatering 1.0 eller Mac OS X 10.6.2 eller senare

Apple Wireless Mighty Mouse

• Flera knappar, rullningskula
  • Kräver OS X 10.4.8 eller senare

Apple Wireless Mouse

• En knapp
  • Kräver OS X 10.2.6 eller senare

Trådlösa tangentbord från Apple

Magic Keyboard
Magic Keyboard

• Lightning-kontakt, inbyggt batteri
  • Kräver OS X 10.11 eller senare

Apple Wireless Keyboard 2011

• Använder två AA-batterier
  • Funktionstangenter för Exposé och Launchpad:
  • Kräver OS X 10.5.8 och Aluminiumtangentbord-uppdatering 2.0 eller OS X 10.6.2 eller senare

Apple Wireless Keyboard 2009

• Använder två AA-batterier
  • Funktionstangenter för Exposé och Dashboard:
  • Kräver OS X 10.5.8 och Aluminiumtangentbord-uppdatering 2.0 eller OS X 10.6.2 eller senare

Apple Wireless Keyboard 2007

• Ingen numerisk knappsats, använder tre AA-batterier
  • Kräver OS X 10.4.8 eller senare

Apple Wireless Keyboard 2003

• Vitt hölje, numerisk knappsats, använder fyra AA-batterier
  • Kräver OS X 10.2.6 eller senare

Trådlösa styrplattor från Apple

Magic Trackpad 2
Magic Trackpad 2

• Lightning-kontakt, inbyggt batteri
  • Kräver OS X 10.11 eller senare

Magic Trackpad

• Aluminiumhölje, använder två AA-batterier
  • Kräver OS X 10.6.5 eller senare

Hitta enhetens serienummer

Läs om hur du hittar serienumret på en trådlös enhet.

Trådlösa möss från Apple

Magic Mouse 2

Serienumret på Magic Mouse 2 finns på undersidan av enheten tillsammans med andra märkningar. Det är en sträng med 17 bokstäver och siffror.

Äldre trådlösa möss

Du kan hitta serienumret på äldre trådlösa möss-modeller från Apple inuti enhetens batterifack:

Serienummer för Magic Mouse

Trådlösa tangentbord från Apple

Magic Keyboard

Serienumret på Magic Keyboard finns på undersidan av enheten tillsammans med andra märkningar. Det är en sträng med 17 bokstäver och siffror.

Äldre trådlösa tangentbord

Du hittar serienumret för äldre trådlösa tangentbordsmodeller från Apple på undersidan av enheten:Serienummer för tangentbord

Trådlösa styrplattor från Apple

Magic Trackpad 2

Serienumret på Magic Trackpad 2 finns på undersidan av enheten tillsammans med andra märkningar. Det är en sträng med 17 bokstäver och siffror.

Äldre trådlösa styrplattor

Du hittar serienumret för äldre trådlösa styrplattsmodeller från Apple på undersidan av enheten:Serienummer för Magic Trackpad